fbpx

A sikeres marketing és az innováció jegyében cégünk weboldala megújult. A www.geniusz-plusz.hu online oldalunkon modern és átlátható felületen, egyszerű módon tájékozódhat szolgáltatásainkról, megismerheti cégünket, megtalálja a legújabb pénzügyi és pályázati lehetőségeket, első kézből kaphat tájékoztatást a holnap konstrukcióiról.

Legújabb fejlesztésű online kérdőíveink segítségével, könnyen és egyszerűen léphet velünk kapcsolatba. Használják online kérdőív-szolgáltatásunkat, hogy a legegyszerűbb, és leggyorsabb módon mérhessük fel az Önök igényeit, személyre szabott szükségleteit. Aloldalaink segítségével részletes tájékozódhatnak az aktuális pályázati és hitelkonstrukciókról.  (pl. http://geniusz-plusz.hu/lakossagi-energetika/ )

Legyen az lakossági energetika, eszközbeszerzés, hitelszolgáltatás, rendezvény vagy facebook marketing, nálunk megtalálja, és meg is kapja a gyors és hatékony segítséget, és természetesen referenciáinkról is tájékozódhat. A legfontosabb és legfrissebb információkat, a Géniusz Plusz Marketing és Innováció facebook oldalán továbbra is közzétesszük!

Mindent a pénzügyekről, marketingről és innovációról, egy helyen!

A Géniusz Plusz csapata

Facebook megosztás