Produkciós iroda

Minden, ami rendezvény!

PARTY

Produkciós iroda

Az elmúlt több mint egy évtized pozitív szakmai tapasztalatain, sikerein felbuzdulva, ajánljuk most figyelmükbe rendezvényszervező, tanácsadó, koordinációs és teljes körű lebonyolítást végző vállalkozásunkat.

Produkciós irodánk az utóbbi 11 évben több száz sikeres, nagy népszerűségnek örvendő és kiemelt látogatottságú rendezvény szervezésében és lebonyolításában vett részt. Ügynökségünk nagy tapasztalatokkal rendelkezik a céges és családi rendezvények, valamint a falu- és városnapok megszervezésének és teljes körű lebonyolításának területén.

Szolgáltatásaink a kisebb összejövetelektől a legnagyobb, több ezer fős rendezvények, koncertek, közösségi események megszervezéséig, koordinációs munkálatainak összehangolásáig, lebonyolításáig terjednek.

Amiben segíthetünk:

– ingyenes igényfelmérés, konzultáció

– pályázatokon elnyert programtámogatások sikeres koordinációja, szervezése

– koncertszervezés, koncertek lebonyolítása

– hangosítás, fénytechnikai szolgáltatások

– műsorvezetés, speeker-szolgáltatás, „Házigazda”-szolgáltatás

– családi animációk szervezése

– falunapok, városnapok szervezése, lebonyolítása

– települési rendezvények szervezése, koordinációja, lebonyolítása

– gyermekprogramok kiajánlása, koordinálása

– fellépő művészek kiajánlása, időpontok egyeztetése

– teljes körű programszervezési és koordinációs szolgáltatás

– céges rendezvények megszervezése és lebonyolítása

Fontos kiemelnünk, hogy minden esetben a megrendelővel történt egyeztetést követően, a helyi, személyes igényekhez igazodva végezzük tevékenységünket, valamint a megrendelő lehetőségeihez, igényeihez igazítjuk árainkat, szolgáltatásainkat is!

Keressen meg, és mi levesszük a válláról a szervezéssel és lebonyolítással kapcsolatos terheket! Vegye Ön is igénybe professzionális programszolgáltatásunkat, keressen a fenti elérhetőségeinken!

Facebook megosztás